Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Delaware

Onroerend goed te koop in Delaware

Het grenst in het zuiden en westen met Maryland, in het noordoosten met New Jersey en in het noorden met Pennsylvania.

De staat Delaware staat bekend onder de bijnaam "The First State" omdat het verwijst naar zijn rol als de eerste Amerikaanse koloniën om de grondwet te ratificeren en tot de unie toe te treden in 1787. Delaware is de zesde meest bevolkte staat in de VS. Verder is het de enige staat met slechts drie districten: New Castle, Kent en Sussex.

Delaware staat misschien het best bekend als de eerste die twee belangrijke zakelijke maatregelen invoert: meer dan 50% van alle beursgenoteerde Amerikaanse bedrijven en 64% van de Fortune 500-bedrijven zijn opgenomen in

Delaware. Als gevolg hiervan vormen de belastingen de tweede bron van inkomsten voor Delaware na winstbelastingen.

Delaware is niet bijzonder begaafd met natuurlijke hulpbronnen en wordt economisch belemmerd door zijn omvang, maar Delaware bouwt op ingenieuze wijze een cruciale niche in de zakelijke dienstverlening door een flexibele en bedrijfsvriendelijke belastingstructuur en een win-win-court-systeem aan te bieden waar bedrijfsprocessen worden beslist door een rechter in plaats van een jury. Delaware heeft talloze out of state bedrijven zoals Apple, Coca-Cola, Ford en Facebook aangetrokken om in de staat te worden opgenomen.

Delaware biedt ook interessante woekerwetten die creditcarduitgevers in het land hebben aangetrokken, waaronder Bank of America, Chase, Barclays en ING Direct.

De goedbetaalde banen in de financiële en wetenschappelijke sectoren hebben van Delaware een relatief historisch rijke staat gemaakt. Onroerend goed te koop in Delaware, in de grootstedelijke gebieden van Wilmington en Dover, blijft echter relatief betaalbaar in vergelijking met huizenprijzen in het naburige Maryland en New Jersey.

Het klimaat van Delaware is gematigd, het heeft een kustvlakte, gekenmerkt door heuvels, weilanden in het noorden, moerassige gebieden in het zuiden en zandstranden langs de kust. Tijdens de koloniale periode verbouwde Delaware tabak, maar tegenwoordig produceren boeren bescheiden hoeveelheden tarwe zoals maïs, soja, tarwe, aardappelen en appels.

Met 22 mijl van de kustlijn, de Delaware profiteert van een aanzienlijk zomertoerisme uit andere staten van de centrale Atlantische Oceaan. Rehoboth Beach, slechts 120 mijl van Washington, D.C., noemt zichzelf "de zomer hoofdstad van het land" vanwege de populariteit als een vakantiebestemming voor Ringway bewoners.

De slinger van de vastgoedmarkt in Delaware lijkt in het voordeel van de verkopers geïnteresseerd in onroerend goed te koop in Delaware.

De gemiddelde prijs van een onroerend goed te koop in Delaware steeg met 3,9% tijdens de eerste drie maanden van 2018, de grootste sprong in een staat behalve Oregon. Makelaars en huizenkopers vorige maand zeiden dat ze een plotseling gebrek aan voorraad zagen, dat wil zeggen, het aantal huizen op de markt, dat een onverwachte stijging van de prijzen veroorzaakte.

Zelfs met de huidige stijging zijn vastgoedprijzen in Delaware de laatste% jaar met een schamele 16% gestegen.

De binnenlandse markt van Delaware stagneerde onlangs, vorig jaar, toen de prijzen slechts 2,2% stegen in de 12 maanden voorafgaand aan 1 oktober.

Die trage groei werd waarschijnlijk veroorzaakt door een groot aantal huizen in afscherming of werd met moeite verkocht tegen brandprijzen.

Als je hebt gedroomd van een nieuwe start in Delaware, ben je op zoek gegaan naar onroerend goed te koop in Delaware, vooral in Wilmington, Dover, Bellefonte of Georgetown, je zult blij zijn te horen dat je eraan komt, want 2018 belooft een geweldig jaar zijn om een ​​onroerend goed te koop in Delaware te kopen om verschillende redenen.

De 1e reden is dat de rente de komende 11 maanden naar verwachting zal blijven stijgen, minstens twee tot vier keer zo hoog. In feite kunnen kopers aan het eind van het jaar een rente van 5% verwachten.

 Als u te lang wacht, kunt u meer uitgeven aan hetzelfde onroerend goed in Delaware. En hoewel deze prijzen de afgelopen maanden snel zijn gestegen, zal 2018 dit tempo beginnen te matigen. Huizenprijzen zullen eigenlijk blijven stijgen, maar niet zo snel als ze zijn geweest. Het kopen van een pand te koop in Delaware in 2018 is een verstandige en slimme zet en zal je redden terwijl je de waarden ziet stijgen.

Meer huizen zullen terugkeren naar de markt, met het grootste deel van het herstel gaande van midden naar boven, wat betekent dat je nog veel meer hebt om uit te kiezen als je begint met zoeken in Delaware.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 17020

Verkoop 5+ slaapkamers, Delaware, New Castle County, Wilmington, Wilmington

Reserved negotiation
Verkoop
5+ slaapkamers

87 m²
uitstekend
UNAVAILABLE
Cod. 17019

Verkoop 2 Slaapkamers, Delaware, Kent County, Dover, Dover

Reserved negotiation
Verkoop
2 Slaapkamers

47 m²
goed te koop
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB